Woning ontruimen

Er ontstaan soms situaties in uw leven of dat van uw naasten, waardoor de woning volledig ontruimd moet worden. Een emotioneel en ingrijpend proces, waarbij de Handelschuur u graag te hulp schiet om het voor u of uw naasten zo makkelijk mogelijk te maken.

Denk bijvoorbeeld eens aan de situatie waarbij iemand overleden is of waarbij iemand gedwongen de woning moet verlaten. In veel van deze gevallen, is het fijn als je hier hulp bij kunt krijgen. Deze hulp bieden wij van de Handelschuur meer dan graag aan. De woning wordt door ons ontruimd, professioneel schoongemaakt en bezemschoon opgeleverd.

woning ontruimen

Zodra u onze hulp inschakelt, komen wij bij u langs om samen te bepalen welke spullen u wilt houden, welke spullen naar de stort gebracht mogen worden en welke spullen wij nieuw leven kunnen inblazen en van u overnemen.

Tweede leven voor de inboedel

De Handelschuur staat voor het inkopen en verkopen van goederen. Bij het ontruimen van de woning kunnen wij (een deel van) de inboedel van u opkopen, zodat wij deze goederen een tweede of wellicht een derde leven kunnen geven. De opbrengsten van deze verkochte bruikbare goederen brengen wij uiteraard in mindering op de totale kosten voor het ontruimen van de woning.

Inboedelopslag

Weet u nog niet of u volledig afstand wil doen van de inboedel, een deel van de inboedel of bepaalde items uit de inboedel, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen de inboedel deels en/of tijdelijk op te slaan. Doordat wij gebruik maken van een eigen grote opslagruimte kunnen wij tegen voordelig tarief de inboedel voor u opslaan, totdat u besluit wat u ermee wilt doen.

Neem contact met ons op!

Omdat elke situatie anders is en geen woningontruiming hetzelfde, is het van belang dat dit duidelijk besproken wordt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in de toch al erg emotionele situatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u twijfelt wat de Handelschuur voor u kan betekenen. In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we de persoonlijke situatie en bekijken we de werkzaamheden. Naar aanleiding van dit persoonlijke gesprek kunnen wij een goede inschatting maken van de te maken kosten en eventuele opbrengsten.

Laat een bericht achter via ons contactformulier of bel met 06-13700452

%d bloggers liken dit: